Кокосова стружка біла, кольорова в асортименті 20гр ТМ СЯЙВО Кокосова стружка кольорова

Кокосова стружка біла, кольорова в асортименті 20гр ТМ СЯЙВО Кокосова стружка кольорова

Кокосова стружка біла, кольорова в асортименті 20гр ТМ СЯЙВО Кокосова стружка кольорова від компанії Сяйво - фото 1
9 ₴
8 ₴ від 40 шт.
В наявності

Доставка

Самовивіз в м. Харків
Безкоштовно
Укрпошта
30 - 200 ₴, Безкоштовно від 7 500 ₴
Нова Пошта
80 - 250 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Оплата на картку «Приватбанк»

Характеристики

Виробник
Приправлення
Країна виробництва
Україна
Вид
декори, посипання, прикраси
Розміри упаковки
Вага
0.02 кг
Ширина
14 см
Довжина
8 см

Опис

Ваш торт уже готов и остается одна последняя деталь  — это украшение. Каким бы вкусным Ваш торт не был первое на что обратят все внимание, это его внешний вид. Поэтому мы предлагаем широкий ассортимент украшений для торта, чтобы купить украшения для торта.Украшения для торта помогут Вам украсить детский торт используя детские декорации, фигурки животных или любимых героев мультфильмов из сахара. Также можно украсить свадебный торт используя свадебные украшения и цветы. Мужская и женская тематика, и много другого.

Все фигурки от производителя из сахара, безопасны для детей, хорошо упакуем, чтобы все доехало целым.

Упаковується по 40 шт. в європакет з розмірами 230 × 350 мм. 5 европакетов упаковуються в поліетиленовий мішок. Розмір: 350 × 550 мм. Є можливість покупки асорті, що складається з наборів упаковок з білою й пофарбованої кокосовою стружкою (червона, жовта, помаранчева, жовта, зелена).

Розмір упаковки: 80 мм × 140 мм

Вага нетто: 20 г

Кількість в ящику: 40/200 шт.

Розмір ящика (м): європакет/мішок

Штрих-код: 4820138330147

http://www.siaivotm.ua

Кокосова стружка

Кокосова стружка – це харчовий продукт у вигляді гранульованої крупи білого кольору, отриманий шляхом переробки м'якоті косового горіха.

У процесі її створення м'якоть кокоса перетворюють на борошно, подвергаемую сушінні під дією високих температур. Висушена і частково охолоджена борошно просіюється через сито і упаковується.

Правильно приготовлена стружка зберігає ніжний смак плодів кокосової пальми.

Основними імпортерами даного продукту є Філіппіни, Індонезія, В'єтнам і Малайзія.

Розміри частинок кокосової стружки безпосередньо залежать від частоти сита, через яке пропускається кокосова борошно. Таким чином, прийнято виділяти три сорти стружки. Найменш цінним вважається сорт «coarse» - стружка грубого помелу. Сорт «medium» являє собою несолодке середньо розтерту стружку, володіє високим вмістом жиру. І, нарешті, елітним і найдорожчим визнаний сорт «fine» - гранульована, несолодке, дрібно розтерта стружка, має високі показники вмісту жиру.

Цікавий факт, що калорійність кокосової стружки значно перевищує калорійність вихідного продукту, тобто м'якоті кокосового горіха, і становить у середньому 600 Ккал на 100 г продукту.

Стружка кокоса входить до числа продуктів, які легко можна приготувати в домашніх умовах.

Для початку необхідно вибрати якісну сировину – стиглий кокосовий горіх. Хороший кокос не має тріщин і принад на зовнішній стороні. Також слід переконатися в його твердості та відсутності потік рідини або запаху бродіння. Незважаючи на те, що кокоси є на прилавках магазинів практично цілий рік, важливо знати, що сезон продажів стиглих горіхів починається в жовтні і закінчується в грудні місяці.

Стадія обробки плода починається з видалення зовнішнього волосяного покриву. Перш ніж розколоти горіх, слід видалити з нього молочко. Зробити це можна наступним чином: знайти біля основи горіха одну з темних цяток (очків) і зробити в ньому невеликий отвір кінчиком ножа. Вставити в отвір, що утворився, соломинку і випити кокосове молоко.

Після видалення рідини кокос слід розколоти. Для цього можна використовувати невеликий молоток.

Кокосова стружка

Витягнуті шматочки кокосової м'якоті необхідно натерти на тертці, дотримуючись обережності, щоб стружка, що отримується, була однорідною. Після натирання стружку трохи підсушують, виклавши на плоску страву.

У домашню кокосову стружку нерідко додають ванільний цукор, щоб трохи підсолодити і надати їй додаткового аромату.

Готову стружку кокосу краще зберігати у прохолодному місці з низькою вологістю та відсутністю сторонніх запахів.

Плоди кокосової пальми використовують не тільки при приготуванні страв, але також у фармацевтичній та косметологічній промисловості.

Основною галуззю застосування кокосової стружки є кулінарія, а точніше – кондитерське виробництво. Часто її додають у торти, печиво, сирні сирки, солодкі рулети, мюслі, тістечка, шоколадні плитки та батончики. Крім того, використовують як начинку або прикраси. Стружкою кокосу посипають глазур на тортах, морозиві та цукерках або прикрашають інші солодкі десерти.

Ваш торт уже готов и остается одна последняя деталь  — это украшение. Каким бы вкусным Ваш торт не был первое на что обратят все внимание, это его внешний вид. Поэтому мы предлагаем широкий ассортимент украшений для торта, чтобы купить украшения для торта.Украшения для торта помогут Вам украсить детский торт используя детские декорации, фигурки животных или любимых героев мультфильмов из сахара. Также можно украсить свадебный торт используя свадебные украшения и цветы. Мужская и женская тематика, и много другого.

Все фигурки от производителя из сахара, безопасны для детей, хорошо упакуем, чтобы все доехало целым.

Супутні товари

Ванілін 100гр ТМ СЯЙВО в Харківській області от компании Сяйво
100 ₴
90 ₴ від 30 шт.
Ванілін 100гр ТМ СЯЙВО
Приправа для Риби ТМ СЯЙВО в Харківській області от компании Сяйво
сяйво
15 ₴
14 ₴ від 60 шт.
Приправа для Риби ТМ СЯЙВО